Aan de rand van het landschapspark
Al enige tijd was Siebrand met zijn familie op zoek naar een woning in Langbroek en toen kwam het CPO project voorbij. “Toen ik over het project las in de krant, was ik direct geïnteresseerd. Na de informatieavond hebben we ons ingeschreven voor het project. Gelukkig werden we ingeloot, zodat we mee konden doen”.

Vooruit denken
“Doordat je voor het ontwerpen van je woning in een vroeg stadium betrokken bent, moesten we wel ver vooruit denken hoe we onze woning wilden invullen” geeft Siebrand aan. “Gelukkig hebben we hierbij advies gehad van de architect. Tijdens het ontwerptraject hebben we drie individuele gesprekken met de architect gehad. Deze door ons zelf gekozen architect heeft onze wensen goed kunnen vertalen naar het ontwerp van onze woning”.

Meevaller
“Gaandeweg het project hadden we nog een meevaller. De prijs van de aannemer viel aanzienlijk lager uit. Hierdoor hebben we de woning nog verder kunnen uitbreiden aan de achterzijde. Als we nu wel eens naar vergelijkbare woningen kijken in onze omgeving hebben we voor een zeer lage prijs onze eigen ontworpen woning”. Het uiteindelijke resultaat is dan ook zeker van wat wij er van gehoopt hadden” aldus Siebrand.