Blok8 BV

Blok8 bv uit Wijk bij Duurstede is een onafhankelijk adviesbureau met kennis en expertise in burgerparticipatie in de woningbouw. Projecten worden met persoonlijk maatwerk voor de toekomstige bewoners op een creatieve, maar ook verrassende manier ontwikkeld.

Ons steentje bijdragen aan de ruimtelijke kwaliteit is wat wij graag doen. Wij begeleiden toekomstige bewoners bij de ontwikkeling van hun eigen woning. Iedere bewoner heeft daarbij maximale vrijheid om met de architect hun eigen woning te ontwerpen en in te delen. Persoonlijk maatwerk staat hierbij voorop wat resulteert in een unieke woning voor de bewoner en voor de ruimtelijke omgeving.

Gemeenten en ontwikkelende partijen zien tegenwoordig in dat woningen ontwikkelen ook anders kan. Door de koper in de initiatieffase te betrekken in het proces, ontstaat er een eindproduct dat als een lekkere jas zit bij de toekomstige bewoners. Dus meer woongenot voor een betere prijs. Professionals worden geadviseerd in het ontwikkelen van beleid voor collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO) of medeopdrachtgeverschap (MO). Daarnaast wordt er ook in projecten samengewerkt met ontwikkelende partijen om de toekomstige bewoners een grote betrokkenheid te kunnen geven in de realisatie van de eigen woning.

Deze projecten worden benaderd op een duurzame manier. Dit resulteert in een voordeel voor de toekomstige bewoners en de maatschappij met toepassing van innovatieve duurzaamheidsmaatregelen. Wilt u meer weter over de filosofie en werkwijze van Blok8, neem dan gerust contact op.